View this email in your browser
Till Konstklubben Oden

Ett unikt erbjudande med performance på Zoom till er konstförening


Public* Display* of Actions* Radical Empathy, A Continuous Score, Act 11: The Musical, 2021 Zoom Performance

Performance på Zoom är ett nyskapande konstprojekt där tio konstnärer och konstnärsgrupper erbjuder konstföreningar att ta del av livesänd digital performancekonst. Att visa en performance för era medlemmar kostar inget. Sveriges Konstföreningar står för teknik och ersättning till konstnären. 

Anmäl dig redan i dag till vår presentation av konstnärerna i projektet Performance på Zoom den 26/8 kl. 10.00-15.00. Under den här presentationen kommer de 10 konstnärerna/grupperna att presentera de olika performanceverken som er konstförening kan låna. Anmäl dig här.

Från den 1 september 2021 och fram till december 2022 kan ni boka in en eller flera performanceverk till er konstförening. På vår hemsida hittar du presentationer av de tio olika performanceverken. Välj den eller de performanceverk ni vill visa i er konstförening och kontakta oss för att boka in dem.


Potatisekonomin av John Huntington.

De tio deltagande konstnärerna/grupperna är:

Performance på Zoom är ett unikt projekt som gör det möjligt för konstföreningar i hela landet att del av spännande och nyskapande samtidskonst i tider då de annars har svårt att bedriva verksamhet på grund av pandemin.


Lofoten International Art Festival, Norway, 2019 med Paola Torres Nuñez del Prado. 
 
Projektet finansieras med stöd från Kulturrådet och genomförs i samarbete med studieförbundet Sensus.